CineΠροτάσεις: Ποιό είναι το TOP 5 των πιο αναμενόμενων blockbuster για τη θερινή σεζόν 2018;

29/4/2018

Το Πάσχα τελείωσε, η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Μαζί όμως με τη θάλασσα, τις παραλίες και τα μπάνια, έρχεται και η εποχή των μπλόκμπαστερ, των υπερπαραγωγών του Χολύγουντ, ταινιών που συνήθως δε διεκδικούν δάφνες ποιότητας, αλλά βλέπονται ευχάριστα με τη συνοδεία μπόλικου ποπ-κορν και αναψυκτικών. Για να μη στερηθείτε το πολύτιμό σας μαύρισμα, αλλά και να σας μείνουν χρήματα για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας κοκτέϊλ δίπλα στο κύμα, επιλέξαμε για εσάς τις 5 πιο hot ταινίες που θα παιχθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες το προσεχές τετράμηνο.

5. Solo: A Star Wars Story (24/05/2018)
Solo: A Star Wars Story
Μόλις μερικούς μήνες μετά το Last Jedi, που χώρισε σε δύο στρατόπεδα τους φαν της σειράς, επιστρέφουμε ξανά στο γαλαξία του Star Wars. Αυτή τη φορά λίγα χρόνια πριν το "A New Hope", για να δούμε τις πρώτες περιπέτειες του αγαπημένου μας ήρωα Han Solo. Παρόλο που η ταινία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της παραγωγής της (οι αρχικοί σκηνοθέτες απολύθηκαν και ήρθε στη θέση τους ο Ron Howard του οσκαρικού "Α Beautiful Mind", κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ξαναγυριστεί περί το 80% της ταινίας και να καθυστερήσουν τα γυρίσματα για πάνω από 3 μήνες), βγαίνει στις αίθουσες στο αρχικά προγραμματιζόμενο χρονικό διάστημα, ενώ τα τρέιλερ και οι συντελεστές της υπόσχονται ότι θα δούμε μια ψυχαγωγική ταινία δράσης στο σύμπαν του Star Wars.


4. Jurassic World: Fallen Kingdom (07/06/2018)
Jurassic World: Fallen Kingdom
Τρία χρόνια μετά το Jurassic World (η συνέχεια/διασκευή του Jurassic Park, της εικονικής ταινίας του Steven Spielberg που μάγεψε το κοινό το 1993), επιστρέφουμε στο νησί των δεινοσαύρων και ακολουθούμε τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών Chris Pratt και Bryce Dallas Howard, οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν τα προϊστορικά ερπετά από τη δεύτερη εξαφάνισή τους, καθώς από ότι φαίνεται το νησί (Isla Nublar) ήταν ουσιαστικά ένα ενεργό ηφαίστειο (!!!). Το πρώτο τρέιλερ δυστυχώς μας απογοήτευσε, γιατί φάνηκε ότι η ταινία κινείται σε γνώριμα μοτίβα και δε δοκιμάζει κάτι καινούριο, αλλά το δεύτερο και τρίτο μας άλλαξαν γνώμη, και γιατί είχαν διαφορετικό τόνο (θυμίζουν πιο πολύ ταινίες τρόμου), και επειδή φαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας διαδραματίζεται εκτός νησιού. Μακάρι η ταινία να είναι αντάξια των προσδοκιών μας, καθώς ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία και για το τρίτο μέρος της τριλογίας, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2021.


3. Deadpool 2 (17/05/2018)
Deadpool 2
Ο ανατρεπτικός υπερήρωας της Marvel και της Fox επιστρέφει σε νέες περιπέτειες, διακωμωδώντας για μια ακόμη φορά τις ταινίες του είδους και κυρίως τους X-Men. Στο κάστ της ταινίας, πέρα από τον Ryan Reynolds, ο οποίος έχει γεννηθεί για να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο, προστίθεται και ο Josh Brolin στο ρόλο του Cable, ενός μισθοφόρου cyborg από το μέλλον. Παρά την αλλαγή σκηνοθέτη, η ταινία φαίνεται οτι ακολουθεί το μοτίβο της πρώτης, προσφέροντας απολαυστικά και καυστικά αστεία σε συνδυασμό με καταιγιστική δράση. Η επιτυχία μοιάζει σχεδόν δεδομένη.


2. Mission: Impossible - Fallout (30/08/2018)
Mission: Impossible - Fallout
H 6η ταινία της σειράς Mission: Impossible, είναι και η πιο αναμενόμενη, καθώς πέραν του Tom Cruise και της παρέας του, επιστρέφει η Rebbeca Ferguson από το Rogue Nation, ενώ στο καστ προστίθεται και ο Henry "Man of Steel" Cavill. Η ταινία πέρασε και αυτή διάφορες περιπέτειες: ο Tom Cruise έσπασε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης σκηνής και χρειάστηκε να μείνει εκτός για πάνω από 6 εβδομάδες, ενώ είχαμε και το γνωστό Moustache-gate, καθώς η Paramount δεν άφησε τον Henry Cavill να ξυρίσει το μουστάκι του για να γυρίσει τις έξτρα σκηνές του Justice League (εξου και το περίεργο στόμα του στις περισσότερες σκηνές εκείνης της ταινίας). Το τρέιλερ δείχνει ότι η ταινία θα έχει τη δράση και τις ανατροπές των προηγούμενων Επικίνδυνων Αποστολών, καθιστώντας την τουλάχιστον αντάξια των 2 προηγούμενων ταινιών (που θεωρούνται οι καλύτερες της σειράς).


1. Avengers: Infinity War (26/04/2018)
Avengers: Infinity War
Δέκα χρόνια και 18 ταινίες μετά περιμένουμε την αναμέτρηση των Εκδικητών με τον μεγαλύτερο εχθρό τους τον Thanos (o Josh Brolin στο δεύτερο μεγάλο του ρόλο στη φετινή σεζόν μετά τον Cable στο Deadpool 2). Στην ταινία αναμένονται να παίξουν σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες που έχουμε δει έως τώρα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (Spiderman, Doctor Strange, Black Widow, Hawkeye, Scarlet Witch, Vision, Falkon, War Machine, Antman, Winter Soldier και όλοι οι Guardians of the Galaxy). Αυτή τη φορά ο κίνδυνος για τους ήρωές μας είναι μεγάλος, καθώς ο Thanos κυνηγάει τα 6 πετράδια της Αιωνιότητας, και αν καταφέρει να τα αποκτήσει θα αφανίσει το μισό σύμπαν. Μπορούν οι Iron Man, Captain America, Thor, Hulk και η παρέα τους να τον σταματήσουν; Τα τρέιλερ υπόσχονται μπόλικη δράση στη Νέα Υόρκη, στον πλανήτη Τιτάνα και στη φανταστική αφρικανική χώρα Wakanda του Black Panther, που είδαμε πριν λίγους μήνες στην ομώνυμη ταινία του, ενώ μάλλον θα πρέπει να εφοδιαστείτε και με χαρτομάντηλα, καθώς σύμφωνα με τους σκηνοθέτες της ταινίας Anthony και Joe Russo, θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε κάποιους από τους αγαπημένους μας ήρωες στη μεγάλη οθόνη.  


Ποιές είναι για εσάς οι πιο αναμενόμενες ταινίες της καλοκαιρινής περιόδου; Ποιά πιστεύετε ότι θα έχει τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στη χώρα μας;

Καλά μπάνια!!!


Επιμέλεια Άρθρου: Nick Soulitzis για Down Time #DownTimeGR
φωτογραφίες: IMDB.COM

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε να μοιράζεστε τα άρθρα του Down Time με τους φίλους σας... γιατί μοιράζομαι σημαίνει ενδιαφέρομαι! 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...