Ψάχνετε το πιο δημοφιλές, υπέροχο και επικίνδυνο σημείο για selfie σε όλο τον κόσμο; (εικόνες)

16/04/2016
Βρίσκεται στο Ρίο της Βραζιλίας και είναι το αγαπημένο σημείο εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών που το επιλέγουν για να βγάλουν μία εντυπωσιακή αναμνηστική selfie. 

Πρόκειται για το όρος Pedra da Gavea που βρίσκεται μέσα στο προστατευόμενο τροπικό δάσος που φιλοξενεί το Parque Nacional da Tijuca και τώρα εκφράζονται φόβοι πως εν όψει και της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων ο αριθμός των τουριστών που θα επιλέξουν το συγκεκριμένο σημείο για να φωτογραφηθούν θα αυξηθεί κατακόρυφα αυξάνοντας έτσι και τις πιθανότητες για κάποιο ατύχημα.

Πάντως το διαδίκτυο είναι ήδη γεμάτο με selfies και φωτογραφίες τουριστών από αυτό το σημείο και η αλήθεια είναι πως είναι εντυπωσιακές. Για να φτάσει κανείς σε αυτό το σημείο χρειάζεται να περπατήσει στο δάσος για περίπου 3 ώρες, ενώ θα πρέπει να κάνει και σύντομη αναρρίχηση στα βράχια.



Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...