Δύο συλλήψεις για κροτίδες στην Κρήτη

29/04/2016
Σε Ηράκλειο και Λασίθι...
Δύο άτομα συνελήφθησαν σε Ηράκλειο και Λασίθι, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται σε όλη την Κρήτη, καθ' όλη την περίοδο των εορτών του Πάσχα, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. Παράλληλα, κατασχέθηκαν 180 κροτίδες και περισσότερα από 19.000 παιδικά αθύρματα.
Ειδικότερα, σε κατάστημα ιδιοκτησίας 48χρονης σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς τους Α.Τ. Βιάννου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 180 κροτίδες, ενώ σε έλεγχο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου που πραγματοποιήθηκε σε περίπτερο και σε αποθήκη, ιδιοκτησίας 43χρονου,διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση 19.043 παιδικά αθύρματα, τα οποία δεν είχαν άδεια από την αρμόδια Αρχή. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, αντίστοιχα.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...