10 συνήθειες των γυναικών που μεγαλώνουν όμορφα

16/04/2016
Σίγουρα έχετε θαυμάσει γυναίκες προχωρημένης ηλικίας που δείχνουν όμορφες, σαν να τις αγαπά ο χρόνος και να τις ομορφαίνει!  Αυτές οι γυναίκες πιθανότατα δεν είναι φανατικές των επεμβατικών μεθόδων ομορφιάς, έχουν ωστόσο μερικά μυστικά που τις βοηθούν να μεγαλώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Κι ίσως αυτές οι beauty συνήθειες είναι ο πιο σωστός, ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος πρόληψης της γήρανσης.

1. Οι γυναίκες που μεγαλώνουν όμορφα δεν παραλείπουν ποτέ την αντιηλιακή τους προστασία. Φροντίζουν να είναι προστατευμένες από τις βλαβερές ηλιακές ακτινοβολίες σε πρόσωπο και σώμα όλες τις εποχές. Αυτό κάνει μειώνει τις βλαβερές συνέπειες και κρατά την επιδερμίδα υγιή και λαμπερή.

2. Είναι επιμελείς με την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους. Δεν παραλείπουν να καθαρίζουν και να ενυδατώνουν το πρόσωπό τους πρωί και βράδυ. Φυσικά δεν τεμπελιάζουν με το σωστό ντεμακιγιάζ.

3. Φροντίζουν την επιδερμίδα τους και στο καθημερινό μακιγιάζ. Αποφεύγουν τα βαριά προϊόντα μακιγιάζ και επιλέγουν ενυδατικά foundations που ταυτόχρονα περιποιούνται την επιδερμίδα και την αφήνουν να αναπνέει.

4. Δεν ξεχνούν ποτέ τα γυαλιά ηλίου και το καπέλο τους κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες. Έτσι αποφεύγουν τις γκριμάτσες που προκαλούν ρυτίδες έκφρασης και φυσικά προστατεύουν ακόμα περισσότερο το πρόσωπό τους από τον ήλιο.

5. Περιποιούνται τα μαλλιά τους και ακολουθούν τους άτυπους κανόνες για το κατάλληλο χρώμα και κούρεμα ανά ηλικία.

6. Φροντίζουν τα δόντια τους να είναι όχι μόνο υγιή αλλά και λευκά. Ένα λευκό χαμόγελο φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπο.

7. Έχουν βρει τον τρόπο να διαχειρίζονται το άγχος. Το στρες αναμφίβολα μας κάνει να φαινόμαστε πιο κουρασμένες, επομένως πρέπει να βρούμε πως θα το αποβάλλουμε. Κρατήστε μόνο το δημιουργικό στρες!

8. Τρώνε σωστά! Δεν εννοώ ότι κάνουν συνεχώς δίαιτα, απλά κρατούν τις ισορροπίες μεταξύ της υγιεινής διατροφής και των υπερβολών.

9. Περιλαμβάνουν ένα είδος άσκησης στην καθημερινότητά τους για να διατηρούν το σώμα τους σε φόρμα το σώμα τους και τον οργανισμό τους ενεργοποιημένο.

10. Καταναλώνουν με μέτρο αλκοόλ και δεν καπνίζουν.Φυσικά μερικά ποτήρια κρασί μέσα στην εβδομάδα δεν βλάπτουν, αντίθετα κάνουν καλό. Το κάπνισμα φυσικά δεν χρειάζεται ανάλυση για το κακό που κάνει και στον οργανισμό αλλά και στην επιδερμίδα.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...