4 Οκτωβρίου 2015: Ημιμαραθώνιος Κρήτης... με άρωμα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού!

3/10/2015

Οι εγγραφές έκλεισαν, αλλά μπορείτε να κάνετε νέες εγγραφές Το Σάββατο 11-15:00 στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο ή την Κυριακή μέχρι και μια ώρα πριν τον αγώνα.


Ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας ΑΘΛΗ.Σ.Υ  διοργανώνει την  Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2015 τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης (21χλμ) και  λαϊκούς αγώνες δρόμου 5 - 10 χιλιομέτρων - 1000 μέτρων  για παιδιά Δημοτικού  με την ονομασία Arkalochori Street Run  στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.

Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε  φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών!
Kάνε δώρο στον εαυτό σου μια δωρεάν εξέταση μαστού την ημέρα του αγώνα.. κλείσε ραντεβού στο 6948934876.
περισσότερες πληροφορίες στο site http://www.cretehalfmarathon.com/

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...