Αξίζει να πας... Αλμυρός - Άγιος Νικόλαος (φώτο - χάρτης)

To Down Time - Αξίζει να πας έχει πια το δικό του σπίτι στoν ιστότοπο Down Time Traveler by Angeliki SaitakiΠατήστε Eδώ > angelikisaitaki.com για να τον επισκεφτείτε και να βρείτε αυτό κι ακόμα περισσότερα ταξίδια! 

Φτάσαμε!!!
Αυτή τη φορά ταξιδέψαμε στο βόρειο άξονα της Κρήτης. Κινούμενοι προς τον Άγιο Νικόλαο, επισκεφτήκαμε μία από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη παραλία της περιοχής!

Το όνομα αυτής; Αλμυρός!


Η παραλία Αλμυρός, η οποία πήρε το όνομά της από τον Αλμυρό ποταμό που εκβάλει σε αυτήν, είναι μία πολύ μεγάλη, γεμάτη άμμο παραλία. Αυτά σε συνδυασμό με την ρηχή της θάλασσα, την καθιστούν ιδανική για οικογένειες με παιδιά!


Η οργάνωση της παραλίας με καρέκλες και ξαπλώστες, η καντίνα που δίνει τη δυνατότητα να απολαύσει όποιος επιθυμεί κάποιο ρόφημα, πρόχειρο φαγητό κλπ., αλλά και τα ντουζ και οι τουαλέτες κάνουν πιο άνετη την παραμονή σας στον Αλμυρό.
Επίσης, αν θελήσετε, έχετε τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθείτε με παιχνίδια/σπορ θαλάσσης.


Τέλος, αν βρεθήκατε εκεί τυχαία και θελήσετε να διανυκτερεύσετε δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε δωμάτιο, αφού γύρω γύρω από τον κόλπο της παραλίας υπάρχουν ξενοδοχειακά συγκροτήματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια!





Που βρίσκεται;

Στην παραλία του Αλμυρού μπορείτε να φτάσετε πολύ εύκολα, αν κινηθείτε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης με κατεύθυνση προς Άγιο Νικόλαο. Λίγο πριν τον Άγιο Νικόλαο, θα πρέπει να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Ιεράπετρα και πολύ σύντομα να επιλέξετε τη διαδρομή προς Αμμουδάρα.


άρθρο, φώτο: Down Time
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...