7 tips για να ζείτε άνετα σε ένα μικρό σπίτι

2/6/2015

Οι 7 κανόνες για ένα μικρό σπίτι


Η ζωή μέσα σε ένα μικρό σπίτι μπορεί να γίνει εξίσου ευχάριστη με αυτή σε ένα μεγαλύτερο από τη στιγμή που μπορεί κανείς να καλύψει όλες του τις ανάγκες. Γι αυτό και υπάρχουν 7 πολύτιμοι κανόνες οι οποίοι κάνουν ακόμη πιο ευχάριστη την καθημερινότητα μέσα σε αυτό.
  1. Τα πολλά αντικείμενα είναι περιττά. Ένα μικρό σπίτι χρειάζεται μόνο τα απαραίτητα. Επομένως διάφορες μινιατούρες, ή αμέτρητα βάζα και κεριά βγαίνουν εκτός παιχνιδιού.
  2. Όλα τα σπίτια πόσο μάλλον τα μικρά πρέπει να είναι πάντα τακτοποιημένα. Επομένως κάθε αντικείμενο πρέπει να έχει ένα σταθερό σημείο και η καθαριότητα να γίνεται με μία συγκεκριμένη σειρά.
  3. Μία εξαίρετη επιλογή για ένα μικρό σπίτι είναι τα έπιπλα με αποθηκευτικό χώρο ή με διπλή χρήση. π.χ. καναπές κρεβάτι, πτυσσόμενο τραπέζι κτλ).
  4. Οι τοίχοι δεν πρέπει να μένουν ανεκμετάλλευτοι. Τα ράφια ή οι γάντζοι βοηθούν να μένουν οργανωμένα μικρά αντικείμενα όπως πιάτα πετσέτες κτλ.
  5. Όσο πιο λιτά είναι τα έπιπλα που χρησιμοποιούνται στο decor τόσο πιο ανάλαφρος δείχνει ο χώρος.
  6. Τα μπαλκόνια ακόμα και τα πιο μικρά αξιοποιούνται. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, ένα μικρό τραπεζάκι με δύο σκαμπό μπορούν να θεωρηθούν ως extra χώρος.
πηγή
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...