Κατέκτησαν το μετάλλιο στη ρυθμική γυμναστική χορεύοντας Ψαραντώνη! (vid)

24/05/2015

Ήταν η πρώτη φορά που η Κρήτη κατέκτησε μετάλλιο στην ρυθμική γυμναστική καθώς τα κορίτσια του ομαδικού της ρυθμικής του συλλόγου “Νίκος Καζαντζάκης” και του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου “Κάλλιστος” επέλεξαν το τραγούδι του Ψαραντώνη ”Ύμνος στην Κρήτη” για να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε πριν μερικές εβδομάδες στην Αθήνα.


Τα κορίτσια κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο επάξια και αποθεώθηκαν και για την επιλογή τους στο επαναστατικό αυτό τραγούδι του Ψαραντώνη.
Την Κυριακή 24 Μαΐου στις 7 μ.μ στο αμφιθέατρο του Δημοτικού σχολείου θα έχουμε μια μικρή παρουσίαση αφιέρωμα στο τραγούδι αυτό από τα κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής με την παρουσία και του ίδιου του Ψαραντώνη αλλά και τη συμμετοχή του Γιώργη Βρέντζου ή Κάτη.


περισσότερα πηγή

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...