Έκκληση "ζωής" για την 27χρονη Μαρία


Όλα άλλαξαν στη ζωή της 27χρονης Ηρακλειώτισσας Μαρίας Σπανού πριν από δύο μήνες, όταν μια μαγνητική που έκανε για να βρει από πού προερχόταν η ενόχληση που είχε στα μάτια έδειξε δυστυχώς καρκίνο στον εγκέφαλο.
Από τότε ο αγώνας της οικογένειάς της στην κλινική του Αγίου Λουκά είναι εξαιρετικά μακρύς και δύσκολος, αλλά όλα θα πάνε καλά, αν ο κόσμος ανταποκριθεί στην έκκληση για βοήθεια!


Μέχρι εκείνη τη στιγμή ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Όλα όμως άλλαξαν, προς το χειρότερο δυστυχώς, όταν βρέθηκε από τη μαγνητική ότι πάσχει από γιγαντιαία χωροκατακτητική εξεργασία στη βάση του κρανίου.

Η οικογένεια της Μαρίας άρχισε αμέσως ενέργειες για να δει τι θα κάνει στο εξής και πού θα απευθυνθεί. Τα οικονομικά τους περιορισμένα. Και το κόστος σε τέτοιες επεμβάσεις μεγάλο. Στο Ηράκλειο οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου απάντησαν πως δεν αναλαμβάνουν τόσο λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις. Η έρευνα που έγινε οδήγησε την οικογένεια στη λύση της κλινικής του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Μαρία Σπανού υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις στον εγκέφαλο με ρομποτική. Η Μαρία χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περίπου δύο μήνες στην εντατική, στις 29 Αυγούστου.

Αυτές οι δύο επεμβάσεις είχαν μάλλον επιτυχία. Όπως όλα δείχνουν, η αποκατάσταση της υγείας της κοπέλας βρίσκεται σε καλό δρόμο. Όμως τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα. Μόνο για τις επεμβάσεις η κλινική ζητάει 20.000 ευρώ. Και χρειάζονται και 200 ευρώ για κάθε μέρα νοσηλείας εκτός εντατικής. Και εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 20 μέρες νοσηλείας.

«Προσπαθήσαμε να καταφύγουμε στα δημόσια νοσοκομεία. Αλλά στο ΠΑΓΝΗ μας είπαν ότι δεν έχουν τα κατάλληλα μηχανήματα. Αλλά και σε άλλα δημόσια νοσοκομεία, πάλι δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα», είπε η μητέρα της κοπέλας κ. Ζαχαρένια Συντυχάκη και πρόσθεσε: «Μέχρι τώρα όλη αυτή η υπόθεση μάς έχει κοστίσει γύρω στα 45 χιλιάδες ευρώ, χωρίς τις επόμενες μέρες νοσηλείας και τα έξοδα των διαφόρων επεμβάσεων».

Η οικογένεια της 27χρονης ζητάει από την κοινωνία να βοηθήσει όσο μπορεί, για να συγκεντρωθούν τα χρήματα αυτά και να ξεχρεώσουν την κλινική του Αγίου Λουκά.


Για τον καλό αυτό σκοπό έχει δημιουργηθεί ο λογαριασμός τραπέζης 30000248552-8 στην Παγκρήτια Συνεταιριστική.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...