Πιο πλούσιος και από τους συνιδρυτές της Google o Μαρκ Ζούκερμπεργκ



Κατατάσσεται 16ος στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους - Αφήνει πίσω του, τους Λάρρυ Πέιτζ, Σεργκέι Μπριν και Τζεφ Μπέζος με περιουσία 33,3 δισ. δολάρια - Στην κορυφή ο Μπιλ Γκέιτς.

Ως φοιτητής στο Χάρβαρντ θεωρούνταν αντικοινωνικός, αλλά όλοι αναγνώριζαν την ευφυΐα του. Σήμερα εξαιτίας του μεγάλου οραματός του για το διαδίκτυο, φιγουράρει στη 16η θέση στον κατάλογο με τους δισεκατομμυριούχους παγκοσμίως. 


Ο μίστερ Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έχει προσθέσει τόσα μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, που ξεπερνά σε κέρδη τους συνιδρυτές της Google, Λάρρυ Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν. 

Σύμφωνα με τον δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg, ο ιδρυτής του πιο δημοφιλούς κοινωνικού μέσου δικτύωσης βλέπει την τσέπη να φουσκώνει κατά 33,3 δισ. δολάρια, αφήνοντας πίσω του τους Πέιτζ και Μπριν με 33,1 δισ. δολάρια και 32,8 δολάρια αντίστοιχα (εκείνοι καταλαμβάνουν την 17η και 18η θέση).

Πλουσιότερος εμφανίζεται και από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Amazon.com, Τζεφ Μπέζος, η περιουσία του οποίου φτάνει τα 32,6 δολάρια, κατατάσσοντάς τον στην 20η θέση μεταξύ των δισεκατομμυριούχων. 

Στην πρώτη θέση παραμένει ο Μπιλ Γκέιτς με περιουσία 84,7 δισ. δολάρια, ακολουθεί ο Μεξικανός μεγιστάνας Κάρλος Σλιμ με 78,8 δισ. δολάρια, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Ισπανός ιδιοκτήτης της εταιρείας Inditex, Amancio Ortega με 63,9 δισ. δολάρια.  


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...