Μήπως είναι έρωτας;;;

Ιδού τα σημάδια...
Κάνεις τον έρωτα σου απόλυτη προτεραιότητα.
Ο έρωτας σου προκαλεί τόσο θετικά συναισθήματα που αγγίζεις το όριο της υπεραισιοδοξίας, για να μην πω της τρέλας. Δεν σε πειράζει τίποτα ,όλα είναι καλά, αγνοείς εξόφθαλμες διαφορές που έχεις με τον καλό σου και συνεχίζεις ακάθεκτη να χαμογελάς σαν να μην υπάρχει αύριο!

Αισθάνεσαι να «πετάς».
Η αίσθηση ευφορίας που έχει ένας άνθρωπος που είναι ερωτευμένος είναι η εντονότερη και η μεγαλύτερη σε διάρκεια. Οι ορμόνες μας ας είναι καλά!
Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και ακόμα και όταν το κάνεις, ξέρεις για λίγο αναγκαστικά, εξακολουθείς να αισθάνεσαι με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο στα σύννεφα!

Δεν είσαι απόλυτα ειλικρινής.
Δεν εννοούμε ότι με το που ερωτεύεσαι, αραδιάζεις ένα σωρό ψέματα, αλλά (!) ότι η αλήθεια δεν είναι και η καλύτερη σου φίλη, δεν είναι! Όλα κάπως τα στρογγυλεύεις, αποφεύγεις συστηματικά θέματα δυσάρεστα, δείχνεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου και σιγά σιγά κινητοποιείς περισσότερο τα χαρακτηριστικά και τα ενδιαφέροντα σου εκείνα που σε κάνουν να μοιάζεις με τον Άλλο. Που θα μου πεις τώρα εμένα ότι από μικρή ήσουνα ΑΕΚ!

Φοβάσαι για το μέλλον.
Όσο φεύγει αυτή η πρώτη θολούρα του έρωτα, αρχίζεις να βλέπεις και πόσα σας χωρίζουν ,πόσα σε ενοχλούν, πόσο δεν ταιριάζετε! Η ροζ περίοδος φεύγει και αυτό είναι πάντα μια πολύ μεγάλη απώλεια γιατί σε φέρνει αντιμέτωπη με τις απογοητεύσεις και την «πραγματικότητα» μιας σχέσης.

Δείχνεις εμπιστοσύνη.
Δεν είναι απλό πράγματα  το να ανοιχτείς σε έναν άνθρωπο και να του μιλήσεις ακόμα και για πράγματα που σε στεναχωρούν ή σε φέρνουν σε αμηχανία .Είναι όμως, τόσο μεγάλη η επιθυμία να σε ερωτευτεί και εκείνος που είσαι πρόθυμη να ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου και να έρθεις πιο κοντά του, είσαι πρόθυμη να τον εμπιστευτείς απόλυτα.

Δεν παραιτείσαι.
Το να παραιτηθείς από τον έρωτα σου όταν «δοκιμάζεται» από δυσκολίες είναι μάλλον αγνωμοσύνη. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να ερωτευτείς, μην το υποτιμάς! Ο έρωτας μας τροφοδοτεί με απίστευτα αποθέματα υπομονής, επιμονής και αντοχής.

Είναι τόσο περίεργο και μαγικό αυτό το πράγμα που όταν δεν το έχεις όχι μόνο σου λείπει, αλλά ανησυχείς και τρομερά ότι δεν θα το ξαναζήσεις. Είναι ένας πολύ μεγάλος φόβος αυτός, αγαπημένη μου, γιατί αν δεν υπάρχει ο έρωτας τότε τι; Αν σε σένα υπάρχει τώρα, να το χαρείς, μην το θεωρείς δεδομένο και σκέψου μπροστά σε κάθε δυσκολία πόσο τυχερή είσαι!
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...