Εναλλακτικές διακοπές: Μπάτσελορ πάρτι κάτω από το νερό!

Ευχάριστες εκπλήξεις και πολλές εναλλακτικές δράσεις επιφυλάσσει η Αλόννησος στους φίλους της και φέτος το καλοκαίρι.
 
Η νέα τάση ακούει στο όνομα «μπάτσελορ πάρτι κάτω από το νερό».


Το υποβρύχιο πάρτι της παρέας του γαμπρού αποτέλεσε τον καλύτερο οιωνό για βίο ανθόσπαρτο σε γάμο Καναδών που τελέστηκε πρόσφατα στην Αλόννησο. Με φόντο το εξωτικό τοπίο, οι διακοπές στο νησί συμπληρώνονται με πρωτότυπες και μοναδικές θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και water trekking.
Το υγρό στοιχείο δεν παύει να συγκινεί τους λάτρεις της φύσης εντός και εκτός Ελλάδας. Η Αλόννησος που αποτελεί το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου και το «σπίτι» πολλών θηλαστικών και ειδών υπό εξαφάνιση, όπως η φώκια Μονάχους- Μονάχους αποτέλεσε πρόσφατα το αντικείμενο θαυμασμού σε ταξιδιωτικό αφιέρωμα της «Sun»,  της μεγαλύτερης Βρετανικής εφημερίδας με εκατομμύρια αναγνώστες, έπειτα από προγραμματισμένη δημοσιογραφική αποστολή στο νησί.
«Η στροφή στην εξειδίκευση και η έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών σε πολύ προσιτές τιμές δικαιώνουν τις επιλογές και προσπάθειες των επαγγελματιών και τοπικών φορέων του νησιού, πράγμα που αποδεικνύεται και από την αύξηση αφίξεων 13% το Μάιο και 28% τον Ιούνιο, σε σύγκριση με τα περυσινά στοιχεία», επισημαίνει ο Δήμαρχος Αλοννήσου, κύριος Πέτρος Βαφίνης.          
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...