Κρήτη και Σαντορίνη στα 10 καλύτερα νησιά της Μεσογείου για το 2014


Οι υπέροχες παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά, η ελληνική φιλοξενία και το φαγητό καθώς και η πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά καθιστούν τη χώρα μας δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Δείτε τα 10 νησιά μας που συμπεριλαμβάνονται στα καλύτερα της Μεσογείου. 

Ποια νησιά της Μεσογείου θα πλημυρίσουν από κόσμο το καλοκαίρι του 2014; Ποια ελληνικά νησιά έκοψαν το νήμα και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στη λίστα των δημοφιλέστερων; 
Τις δέκα από τις 30 θέσεις στη λίστα με τα δημοφιλέστερα νησιά της trivago.gr καταλαμβάνουν ελληνικά νησιά, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι δεν προσελκύουν τυχαία τουρίστες από όλο τον κόσμο. Στην 6η θέση φιγουράρει η Κρήτη, στην 8η θέση η Σαντορίνη, στη 12η η Ρόδος, στη 13η η Μύκονος, στη 15η η Κέρκυρα, στην 21η η Ζάκυνθος, στην 23η η Κως, στην 24 η Πάρος, στην 26η η Μήλος και στην 27η Ίος. 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...