8 συμβουλές προς τις νέες γυναίκες

Καθώς μεγαλώνει κανείς αλλάζει.
Νέες πληροφορίες, νέες εμπειρίες, νέα δεδομένα. Όλα αυτά αποτυπώνονται στον χαρακτήρα μας. Στην καθημερινότητά μας. Είναι ωραίο λοιπόν πού και πού να μοιραζόμαστε τα δικά μας παθήματα, τις γνώσεις και τις εμπειρίες γύρω από κοινά θέματα. Ο λόγος του μοιράσματος δεν είναι η αποφυγή λαθών αλλά έχει σκοπό να παρουσιάσει και άλλες πλευρές. Σαν δεύτερες σκέψεις.
Έτσι λοιπόν έχουμε τις εξής 8 συμβουλές:
1. Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε πως τελικά αυτά που απορροφούν όλη σας την ενέργεια είναι τα πράγματα που δεν σας γεμίζουν ψυχικά. Πράγματα ανούσια μπορούν να σας εξαντλούν χωρίς νόημα. Όσο μεγαλώνετε λοιπόν θα μπορείτε να κάνετε καλύτερο φιλτράρισμα.
2. Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις σαν άνθρωπος θα αρχίσεις και να αναθεωρείς πράγματα και καταστάσεις.
3. Μην αγχώνεστε για την ηλικία σας. Συμφιλιωθείτε όσο είναι καιρός ακόμα.
4. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ποτέ βάσει σχεδίου. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.
5. Και ακριβώς για αυτόν το λόγο, δεν θα πρέπει να βάζετε deadline στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάνετε δηλώσεις πώς μέχρι τα 26 θα πρέπει να έχετε τελειώσει με σπουδές και μεταπτυχιακά, στα 30 να έχετε βρει άντρα και να έχετε κάνει και ένα παιδί.
6. Οι σχέσεις είναι το πιο μπερδεμένο πράγμα. Όλοι δυσκολεύονται στον τομέα αυτό. Όμως, θα σας βοηθήσει η εξής συμβουλή «Κανένας άνθρωπος δεν αλλάζει, αν δεν το θελήσει ο ίδιος».
7. Όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και μόνο.
8. Επίσης, μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις πως δεν πρέπει να αφιερώνεσαι μόνο σ΄έναν τομέα, είτε αυτό είναι η δουλειά, είτε η οικογένεια, είτε ο σύντροφος ή οι φίλοι.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...