Αξίζει να πας... Άγιο Παύλο (Ρέθυμνο)

To Down Time - Αξίζει να πας έχει πια το δικό του σπίτι στoν ιστότοπο Down Time Traveler by Angeliki SaitakiΠατήστε Eδώ > angelikisaitaki.com για να τον επισκεφτείτε και να βρείτε αυτό κι ακόμα περισσότερα ταξίδια! 


Ο Άγιος Παύλος είναι μία από τις πολύ ωραίες παραλίες που θα συναντήσετε αν κινηθείτε στη νότια πλευρά του νομού Ρεθύμνης. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 55 χλμ από την πόλη του Ρεθύμνου και θα χρειαστείτε περίπου 1 ώρα για να φτάσετε. 
Αμμόλοφοι

Προορισμός ιδανικός για ταξιδιώτες που αναζητούν την ηρεμία, μια και δεν πρόκειται για ένα πολυσύχναστο μέρος.  Για να φτάσετε στη θάλασσα και στην αμμώδη παραλία, θα πρέπει πρώτα να περάσετε τους τεράστιους αμμόλοφους. Προτιμήστε να σκαρφαλώσετε στην επιστροφή, ώρες που δεν θα είναι πολύ ζεστός ο ήλιος. 

Αμμόλοφοι



Αμμόλοφοι




Πτυχώσεις τον βράχων στην Αποπλύστρα



Μέσα από τις σχισμές των βράχων, ξεπροβάλει πανέμορφη η θάλασσα.


Τεράστιοι βράχοι χωρίζουν την παραλία με τους αμμόλοφους με την δεύτερη ευκολότερα προσβάσιμη , αλλά και οργανωμένη παραλία. Σε αυτή μπορείτε να φτάσετε και με το αυτοκίνητο. Επίσης, εκεί θα βρείτε και να φάτε κάτι ή να πιείτε ένα δροσερό ποτό. Τέλος, στην περιοχή υπάρχουν και δωμάτια για να ενοικιάσετε, αν θέλετε να παρατείνετε την διαμονή σας σε αυτό το τόσο ήρεμο αλλά και συνάμα άγριας ομορφιάς τοπίο. 



Στην οργανωμένη παραλία του Αγίου Παύλου, θα πρέπει να προσέξετε κατά την είσοδο σας στη θάλασσα. Στην αρχή της έχει ένα μεγάλο κομμάτι πλάκας, στο οποίο μπορεί να γλιστρήσετε αν δεν προσέξετε. Το νου σας λοιπόν... :-)



Μείνετε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα, καθώς ο ήλιος θα χάνετε πίσω από τους αμμόλοφους. 


Στο χάρτη θα βρείτε το δρόμο για να φτάσετε στα σίγουρα!!! :) Δείτε τον... 


Προβολή Οδηγίες : Άγιος Παύλος - Ρέθυμνο - Κρήτη σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

άρθρο και φώτο down time
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...