Δεν έχουμε όλοι μυαλό για τέχνη!!! (φώτο)

Θες να κάνεις το τεστ; Οκ, σκέψου τι θα μπορούσες να φτιάξεις με ντομάτες και αγγούρια! Με λεμόνι και πορτοκάλι; Συγχαρητήρια, κόπηκες. Αντίθετα ο Dan Cretu πέρασε με άριστα. 
Μπορείτε βέβαια να πάρετε ιδέες για να τα φτιάξετε μόνοι σας...


Το πρώτο πράγμα που θα μου πέρναγε από το μυαλό, έχοντας μπροστά μου άσπρα και μαύρα σποράκια, θα ήταν να βάλω μπάλα και να ανοίξω καμιά μπύρα. Φυσικά δε σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, πολύ περισσότερο από όλους ο Dan Cretu o οποίος θα έφτιαχνε μια ποδοσφαιρική μπάλα.










Αν είχα ντομάτα και αγγούρι θα έφτιαχνα μια χωριάτικη, αυτός μια ρετρό φωτογραφική μιχανή.













Με ένα χωνάκι και ένα λαμπτήρα εγώ τίποτα, αυτός παγωτό.










Με πορτοκάλι και λεμόνι... μισό... ξύνω πηγούνι... να ρωτήσω τον Χατζηιωάννου μήπως έχει αυτός καμιά ιδέα, αυτός ένα κλασσικό παπούτσι Stan Smith.










Τέλος πάντων, δεν έχουμε όλοι μυαλό για τέχνη και η τρελή ιδιοφυία που λέγεται Dan Cretu χρησιμοποιεί τα τρόφιμα για ποπ συνθέσεις με εντυπωσιακά χρώματα.
Εδώ μερικές από αυτές
Ραδιοκασετόφωνο (με FM και βραχέα) σαν κι αυτό που είχε ο πατέρας μου γύρω στο 70.

Κασσέτα. Είναι αυτό που λέμε "μην τη μασήσει αλλιώς..."










Τέμπερες










Πληκτρολόγιο - σοκολάτα
Αυτό μου φαίνεται θα προτιμήσω. Εσείς;;;
αναδημοσίευση από http://www.oneman.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...