Αξίζει να πας... Αμμούδι - Μικρό Αμμούδι - Δαμνόνι (Ρέθυμνο)

To Αμμούδι μαζί με το μικρό Αμμούδι είναι ακόμα 2 πολύ όμορφες παραλίες περίπου 40 λεπτά από την πόλη του Ρεθύμνου και πολύ κοντά στον Πλακιά. Πρόκειται για δύο πολύ όμορφες παραλίες με κρυστάλλινα , πεντακάθαρα νερά. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι είναι πολύ προστατευμένη από τον άνεμο.

Αμμούδι


Στην παραλία Αμμούδι μπορείτε να φτάσετε με το αυτοκίνητό σας και να το παρκάρετε με ευκολία.


Αν θέλετε πάλι, λίγο πριν μπορείτε να στρίψετε αριστερά και μεταφερθείτε στο "Μικρό Αμμούδι". Μπορείτε βέβαια να πάτε και με τα πόδια, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παρακάτω, ή να πάρετε το αυτοκίνητό σας, μια και έχει χώρο για να παρκάρετε. 

Η παραλία "Μικρό Αμμούδι" είναι μία από τις αγαπημένες παραλίες των γυμνιστών, οπότε αν είστε λίγο... ντροπαλοί, καλύτερα να μείνετε στο Αμμούδι, ή να συνεχίσετε το δρόμο και να φτάσετε στο Δαμνόνι. 

Μικρό ΑμμούδιΗ φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από ψηλά , καθώς φεύγαμε από Μικρό Αμμούδι για να πάμε στον τελευταίο σταθμό μας για εκείνη τη μέρα, το Δαμνόνι. Αξίζει να σημειωθεί, ότι  πρόκειται για ένα εύκολο δρομολόγιο, το οποίο μπορείτε να το καλύψετε εξ ολοκλήρου σε μία ημέρα, μια και πρόκειται για πολύ κοντινές παραλίες και έτσι να κάνετε μία μονοήμερη εκδρομή και στα τρία αυτά πανέμορφα μέρη!

Συνεχίζουμε...
Ανάμεσα στην κύρια παραλία του Αμμουδίου και το Μικρό Αμμούδι, βρίσκετε άλλη μία πολύ χαριτωμένη παραλία, περιστοιχισμένη από βράχους. Πληροφορίες λένε, μια και δεν μπορέσαμε να διασταυρώσουμε πως την λένε, ότι ονομάζεται Μικρό Αμμουδάκι ή αλλιώς Κλεισίδι. Προτείνουμε να κατέβετε από το αυτοκίνητο και με τα πόδια να ακολουθήσετε το δρόμο από το Αμμούδι για το Μικρό Αμμούδι, έτσι ώστε να μπορέσετε να την δείτε καλύτερα. 

Φωτογραφίες από ψηλάΚαι για το τέλος αφήσαμε το Δαμνόνι. Το Δαμνόνι διαθέτει μία εξίσου πολύ καθαρή και τεράστια παραλία και μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα. Αυτούς που επιθυμούν οργανωμένη παραλία και αυτούς που θέλουν ελευθερία κινήσεων. Στη μία άκρη έχει ξαπλώστες και ομπρέλες, ενώ στην άλλη είναι ελεύθερη για αυτούς που αγαπούν να ξαπλώνουν στην άμμο και ίσως να παίξουν και κάποια παιχνίδια. 
Δείτε το δρομολόγιο στο χάρτη. 
Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εύκολα. Προβολή μεγαλύτερου χάρτη


Καλά να περάσετε... 
ρθρο και φώτο Down Time
http://downtimeforyou.blogspot.com
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

About Down Time

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...