Συμβουλές για να γίνετε πλούσιοι από την πιο πλούσια γυναίκα στον πλανήτη!


Ναι μεν, αλλά.... θα πω εγώ. Διαβάστε το άρθρο και θα καταλάβετε!

Τα τελευταία επτά χρόνια η Αυστραλή Τζίνα Ράινχαρτ είναι σταθερά πρώτη στην λίστα του Forbes με τις πιο πλούσιες γυναίκες του πλανήτη. Το πρόβλημα είναι ότι επιμένει να θεωρεί κάθε φτωχό τεμπέλη και να δίνει συνέχεια συμβουλές για το πως μπορούμε όλοι να της μοιάσουμε.

«Δεν υπάρχει κανένα μονοπώλιο στο να γίνεις εκατομυριούχος. Αν ζηλεύεις αυτούς που έχουν λεφτά, τότε μην κάθεσαι απλά να γκρινιάζεις. Κάνε κάτι για να βγάλεις λεφτά και εσύ. Πέρνα λιγότερο χρόνο καπνίζοντας, πίνοντας ή κουτσομπολεύοντας και περισσότερο δουλεύοντας».
Αυτό έγραψε στο Αυστραλέζικο περιοδικό Australian Resources η 56χρονη κληρονόμος μεταλλευτίκης εταιρίας προκαλώντας, όπως είναι προφανές, θύελλα αντιδράσεων.
Συγκεκριμένα ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας δήλωσε πως: «Το άρθρο αυτό αποτελεί προσβολή στα εκατομμύρια Αυστραλέζων εργατών που πηγαίνουν κάθε μέρα στην δουλειά προσπαθώντας να ταίσουν τα παιδιά τους και να πληρώσουν τους λογαριασμούς».
Ενώ η πλειονότητα των εφημερίδων υπενθυμίζει ότι η Ράινχαρτ δεν ξεκίνησε ακριβώς από το μηδέν, αφού όταν ο πατέρας της πέθανε το 1992 της άφησε κληρονομία 75 εκ. δολαρίων.
Τα οποία εκείνη, με ένα συνδυασμό τύχης, σκληρής δουλειάς και ικανότητας, πολλαπλασίασε επί 386 φορές.
Αυτή την στιγμή η περιουσία της Ράινχαρτ ανέρχεται σε 29.17 δις δολάρια, ενώ κατάφερε να αυξήσει την περιουσία της κατά 18,8 δις δολάρια μέσα σε ένα μόλις χρόνο.
Οι ειδικοί συμφωνούν πως, αν η τιμή του σιδήρου συνεχίσει να αυξάνεται, είναι πολύ πιθανόν του χρόνου να γίνει ο πιο πλούσιος άνθρωπος συνολικά στον πλανήτη, ξεπερνώντας τον Μεξικάνο Κάρλος Σιμ και τα 69 δις δολάρια της περιουσίας του.

αναδημοσίευση από iefimerida.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...