Facebook Stories: Η ιστοσελίδα που θα δημοσιεύονται οι ιστορίες των χρηστών του


Το Facebook θα δημοσιεύει τις ιστορίες των χρηστών του στο Facebook Stories
Μια νέα ιστοσελίδα δημιούργησε το Facebook, προκειμένου να καταγράψει τις ιστορίες από τη ζωή των χρηστών του. Πρόκειται για το Facebook Stories και στόχος του είναι να προβάλλει αξιόλογες, συγκινητικές αλλά και περίεργες ιστορίες από τις εκατοντάδες εκατομμύρια χρηστών.
Η σελίδα θα επιλέγει ανά μήνα και μια διαφορετική ιστορία ενώ θα εμπλουτιστεί με προτάσεις βιβλίων και μουσικής σχετιζόμενες πάντα με την ιστορία του μήνα καθώς και ιστορίες από το περιοδικό The New Yorker.
Το πώς ακριβώς θα χρησιμοποιήσει την νέα αυτή υπηρεσία το Facebook παραμένει ένα ερωτηματικό. Παρόλα αυτά η δημιουργία του ψηφιακού αυτού περιοδικού, αν τελικά αποδειχτεί ότι ενδιαφέρει το κοινό, ίσως αποτελέσει τη βάση για επιπλέον υπηρεσίες που θα μπορούσε να αναπτύξει η εταιρεία.


αναδημοσίευση από http://www.iefimerida.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...