"Σώσε τη Γαύδο" διαδικτυακά

Εκστρατεία για τη συγκέντρωση ηλεκτρονικών υπογραφών οργανώνουν οι κάτοικοι του νοτιότερου νησιού της Ευρώπης, διαμαρτυρόμενοι για πιθανή εξόρυξη πετρελαίου

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου στην περιοχή ανάμεσα στην Κρήτη και τη Γαύδο είναι οι κάτοικοι της τελευταίας.
Στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησαν μια ιστοσελίδα, στην οποία δεσπόζει το σύνθημα "Σώσε τη Γαύδο - Σώσε τη Μεσόγειο"(επισκεφτείτε την με κλικ) και έχει ως στόχο τη συγκέντρωση ηλεκτρονικών υπογραφών, προκειμένου να πιέσουν με τον τρόπο τους ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο γεωτρήσεων στην περιοχή.
Επισημαίνεται, μάλιστα, ότι σε περίπτωση ατυχήματος, η περιβαλλοντική καταστροφή θα είναι ανεπανόρθωτη όχι μόνο στο νησί τους αλλά και σε ολόκληρη τη Μεσόγειο.  
"Η Γαύδος είναι η τελευταία γωνιά καταπράσινου παράδεισου στην Ευρώπη. Εδώ, η φύση δεν έχει αλλάξει ανεπανόρθωτα υπό την επίδραση της παγκόσμιας βιομηχανίας. Στο νησί μας έρχονται να ξεκουραστούν άνθρωποι από όλη την Ευρώπη, και το να μετατραπεί ένα τέτοιο μέρος σε βιομηχανική ζώνη, για λόγους αμφίβολων οικονομικών συμφερόντων, αποτελεί μη-ανθρωπιστική πράξη" τονίζεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα.

αναδημοσίευση από http://news247.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...