Όταν τα Angry Birds πάνε... στον Άρη (video)

Angry Birds Space
H Rovio ανακοίνωσε νέα αναβάθμιση στο Angry Birds Space για την προσθήκη ενός επεισοδίου με περιεχόμενο από το διαστημικό όχημα Curiosity της NASA που αυτή τη στιγμή ταξιδεύει στον Άρη. Για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με μια μεγάλη συνεργασία των δύο (Rovio-NASA), μέσω της οποίας η τελευταία προσπαθεί να προωθήσει στο ευρύ κοινό τα επιστημονικά της ευρήματα.
Στο παιχνίδι τα κακά γουρούνια καταλαμβάνουν το Curiosity Rover δίνοντας σας την ευκαιρία να “εξερευνήσετε” 20 νέες πίστες. Το νέο επεισόδιο είναι διαθέσιμο με την αναβάθμιση του Angry Birds Space για iPhone και iPad και σε περίπτωση που δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμα το παιχνίδι, μπορείτε να το κάνετε από το App Store.


αναδημοσίευση από http://www.iphonehellas.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...