Κρήτη: Σεμινάρια σπηλαιολογίας από την Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία


Το τμήμα Κρήτης της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας διοργανώνει σεμινάρια σπηλαιολογίας για όσους ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν τον υπόγειο κόσμο με ασφάλεια και γνώση. Τα σεμινάρια αποσκοπούν στην καλή θεωρητική κατάρτιση και στην πρακτική εκπαίδευση των ενδιαφερομένων στην προσπέλαση των σπηλαίων και των βαράθρων.

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν 7 εβδομάδες

Στο διάστημα αυτό οι εκπαιδευόμενοι:
-θα παρακολουθήσουν 13 διαλέξεις, με θεματολογία που καλύπτει τις τεχνικές εξερεύνησης και μελέτης των σπηλαίων και βαράθρων καθώς και τις επιστήμες που εμπλέκονται στη σπηλαιολογία
-θα αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με τον κόσμο των φαραγγιών
-θα συμμετάσχουν σε 8 μονοήμερες και διήμερες εκπαιδευτικές εκδρομές σε σπήλαια και βάραθρα της Κρήτης και
-θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε σπήλαιο ή βάραθρο της Κρήτης

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 6977861271, 6972279889, 2810286616, στο site www.esecrete.eu, στο e-mail info@esecrete.eu , καθώς και στα γραφεία του συλλόγου (οδός 1770 & Ψαρομηλίγκων, αριθ.3, κάθε Τετάρτη μετά τις 20.30.

Για το Τμήμα Κρήτης της Ε.Σ.Ε.
Η Γραμματέας της Δ.Ε.
Πόπη ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...