Το καλό νέο της ημέρας: Διήμερη διανομή τροφίμων στους άπορους σε Ηράκλειο και Μοίρες


Στην διανομή τροφίμων σε οικογένειες και άτομα που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση προχωρά η Περιφέρεια Κρήτης, με την στήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και την Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ανοίγει τις πόρτες του για δύο μέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 στην οδό Καζαντζάκη 6-8 (πάροδος Γιαμαλάκη) από τις 9:30 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι στο Ηράκλειο, και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 τις ίδιες ώρες στις Μοίρες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά από τους κοινωνικούς λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ για να παραλάβουν τα τρόφιμα θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...