Παιχνίδι για μεγάλους: Ειδήσεις 15 χρόνια πριν και... βρείτε τις διαφορές!!! (φοβερό video)

   Εγώ πάντως "μπούχτισα" που λένε!!!! Εντάξει, άκουσα τους Πασόκους, άκουσα τους Νεοδημοκράτες, άκουσα ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, δημοκρατικές συμμαχίες, δημοκρατικές κινήσεις και δημοκρατικές δε ξέρω και γω τι και άλλους πολλούς κοινοβουλευτικούς, εξωκοινονοβουλευτικούς, εσωκομματικούς, εξωκομματικούς, άκουσα και την Ευρώπη, άκουσα και την Μέρκελ , άκουσα και το καινουργιο-μπαμπά Σαρκοζί, άκουσα και τη Λιάνα στο channel 4, ΟΛΟΥΣ τους άκουσα. Το έκανα το χρέος μου!!!
Μέχρι που έκλεισα την τηλεόραση, για άλλη μία φορά!!!


   Και εκεί που σουλατσάριζα στο youtube λέω : "Για να δούμε αλήθεια πως σχολιάζαν πριν μερικά χρόνια την επικαιρότητα στις ειδήσεις" και έτσι κατέληξα , για άλλη μία φορά , να χαζεύω την αξέχαστη, αγαπημένη Μαλβίνα!!!


   Γιατί όμως ένιωθα σαν να μην είχα κλείσει πριν λίγο την τηλεόραση; Μου φάνηκε ή όντας έμοιαζαν πολύ με αυτές που ακούμε τον τελευταίο καιρό;;; Δε μιλούσε βέβαια για το Γιώργο, το Σαμαρά και όλους τους άλλους τωρινούς "εκπροσώπους" μας (γκου χου γκου χου, γκού χου), αλλά μιλούσε για το Σημίτη κλπ. 

  Πιάστε λοιπόν χαρτί και μολύβι και σημειώστε τις διαφορές του τότε με το τώρα!!!
και ... πείτε μου, βρήκατε πολλές;;;;


Απολαύστε αυτό το ... ψυχαγωγικό βίντεο!!!
.
άρθρο downtime
βίντεο: youtube.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...