Κατεβαίνει από το "τρένο του ΠΑΣΟΚ" η ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών


Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη συνδικαλιστική παράταξη, αλλά και ως φυσικά μέλη από το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ανακοινώνουν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο, τον γραμματέα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ όλα τα μέλη της ΠΑΣΚ σιδηροδρομικών.

Στην επιστολή τους τονίζουν ότι η ασκούμενη πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού στην εξαθλίωση, δεν έχει καμιά σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις και τη φυσιογνωμία του Κινήματος, ακυρώνει την ιδεολογία του και τις ελπίδες του ελληνικού λαού. Σημειώνουν επίσης ότι για όσα εφαρμόζονται στο όνομα της «μη χρεοκοπίας» δεν υπάρχει πολιτική νομιμοποίηση ούτε από την κοινωνία ούτε από το κόμμα.

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ, τη διετία που πέρασε εξαντλήθηκε κάθε όριο υπομονής. «Χάσαμε σχεδόν 40% από τους μισθούς μας, εκδιώχθηκε περίπου το 40% των εργαζομένων στον ΟΣΕ και σήμερα καλούμαστε εκ νέου να θυσιαστούμε στο βωμό της εργασιακής εφεδρείας -απόλυσης, να συνεισφέρουμε με περαιτέρω «κούρεμα» των μισθών και των συντάξεων, τη στιγμή που η Κυβέρνηση αδιαφορεί για το αν οι εργαζόμενοι οδηγούνται στην οικονομική καταστροφή ή αν χάσουν τα σπίτια τους, αρκεί να ικανοποιηθούν οι δανειστές».

Οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ καλούν την κυβέρνηση να σταματήσει έστω και την τελευταία στιγμή την πολιτική αυτή, «οι συνέπειες της οποίας θα είναι ολέθριες για την κοινωνία και για την δημοκρατική παράταξη στο όνομα της οποίας συντελείται το έγκλημα σε βάρος του λαού».«Φοβόμαστε ότι όταν οι ανάγκες της κοινωνίας ξεπεράσουν την ηθική της, τότε 'ο Θεός να βάλει το χέρι του' για όσα θα συμβούν» καταλήγει η επιστολή.

πηγή: iefimerida.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...