Μία παρέλαση διαφορετική από τις άλλες!!! Το μήνυμα... ελήφθη;;;

Όλη η χώρα σήμερα έδειξε την αντίδρασή της.
Άλλη με το σωστό τρόπο και άλλοι με ... λάθος! Ίσως και κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν και το γεγονός. Δε ξέρω.
Όμως είναι γεγονός, η σημερινή επέτειος ήταν διαφορετική!!!  

  Οι μαθητές όλης της χώρας, με πολλούς τρόπους αποφάσισαν να "μιλήσουν", είτε αυτό λέγονταν μαύρα περιβραχιόνια, είτε στρέφοντας το βλέμμα τους αντίθετα από τους επισήμους.
  
  Συγκεκριμένα στην Αθήνα, οι μαθητές προτίμησαν να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους, ενώ στην εξέδρα βρισκόταν η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν την αντίδραση τους, όχι μόνο για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά και ειδικότερα στο χώρο της εκπαίδευσης. 
  
  Παρόμοια περιστατικά συνέβησαν και στην Καλαμάτα, στη Θεσσαλονίκη ενώ στο Ν.Χανίων μαθητές παρέλασαν φορώντας μαύρα ρούχα.
  
  Η μπάντα του Δ. Αθηναίων σταμάτησε να παίζει επιδεικτικά όταν έφτασε μπροστά από το βάθρο των επισήμων , κάτι το οποίο βέβαια συνέβη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως στην Κασσάνδρεια Θεσσαλονίκης. 
  
  Πολλά επεισόδια επίσης, είδαμε να εκτυλίσσονται καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας σε όλη την Ελλάδα, όπως επίσης ματαιώσεις παρελάσεων, προπηλακίσεις, αυγά, γιαούρτια, για να μη ξεχάσουμε όλα αυτά τα ΟΥΟΥΟΥΟΥ που ακούστηκαν, τα χέρια που άνοιξαν τα δάκτυλά τους διάπλατα, τα πανό που αναρτήθηκαν.
Όλο τον κόσμο δηλαδή που για άλλη μία φορά προσπάθησε να κάνει τον πολιτικό κόσμο αυτής της χώρας να τον ... "νιώσει"!!! 

Τελικά όμως οι "επίσημοι" το πήραν το μήνυμα;;;;;
Άραγε, την αγανάκτηση την ένιωσαν;;;
Θα μου μείνει η απορία!!!

downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...