Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: Bryan Adams - "Summer of 69" και "Eveything I do, I do it for you"

Κανονικά , θα έπρεπε να μιλάμε για το "Summer of 69" μια και το άμπουμ "Reckless" του Bryan Adams είναι αυτό που βρισκόταν σαν σήμερα, στο Νο1 του Billboard 200 και ίσως για το τραγούδι "Summer of 69" αφού άνηκε σε αυτό το άλμπουμ. 
Όμως , θα ξεκινήσουμε ανάποδα, θυμίζοντας σας πρώτα την μεγαλύτερη επιτυχία του Καναδού τραγουδιστή και τραγουδοποιού , το "Everything I do , I do it for you", το οποίο κατάφερε να εκτινάξει την καριέρα του στα ύψη. Ήταν μια τεράστια επιτυχία σε όλα τα charts σε διεθνές επίπεδο για τον Bryan Adams, κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου παρέμεινε για 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο 1 στο UK chart (το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που παρέμεινε τραγούδι στην ιστορία των Βρετανικών charts), 7 εβδομάδες στο No 1 στο Billboard Hot 100 των Ηνωμένων Πολιτειών, και 9 εβδομάδες στην κορυφή του RPM chart στον Καναδά . Ήταν επίσης, Νο 1 επιτυχία σε αρκετά ακόμα charts σε όλο τον κόσμο. 


Επαρχόμενοι όμως στο μουσικό flash back μας, σαν σήμερα, ο Bryan Adams βρισκόταν στην κορυφή του Billboard 200 με το 4o στούντιο άλμπουμ του ("RECKLESS") , το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο εμπορικά άλμπουμ του , με τραγούδια επιτυχίες όπως τα "Run to You", "Somebody", "Heaven", "Summer of '69", "One Night Love Affair" και "It's Only Love". Μέχρι σήμερα οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τα 13 εκατομμύρια αντίτυπα.

άρθρο downtime με πληροφορίες από www.musicdiary.gr και en.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...