Το καλό νέο της ημέρας: To ΕΜΠ στα 100 καλύτερα ερευνητικά ΑΕΙ



το έμβλημα του ΕΜΠ
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το Ίδρυμα έλαβε τιμητική διάκριση για το ερευνητικό του έργο.
Ως εκ τούτου, καταλαμβάνει τη 17η θέση το 2010 και είναι το πρώτο ελληνικό ερευνητικό ίδρυμα, που σημειώνει τέτοια πρόοδο (το 2009 βρισκόταν στην 47η θέση).
Στον κατάλογο των 100 ερευνητικών ιδρυμάτων συμπεριλαμβάνονται ερευνητικά ιδρύματα παγκόσμιας φήμης (Imperial College of Science Technology and Medicine, Ecole Polytechnique Federal de Lausanne, Centre National de la Recherche Scientifique κ.λπ.) και η παρουσία του ΕΜΠ σε τόσο υψηλή θέση αποδεικνύει την ποιότητα της ερευνητικής δουλειάς του ιδρύματος, ειδικά στην παρούσα δυσμενή οικονομική συγκυρία
για την Ελλάδα.
Στον κατάλογο των 100 ερευνητικών ιδρυμάτων με κριτήριο την παγκόσμια φήμη (reputation), το ΕΜΠ κατατάσσεται 3ο στη σειρά και έπονται το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβαίν και το Πανεπιστήμιο του Wageningen.
πληροφορίες από iefimerida.gr και φώτο από el.wikipedia.org 

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...