To FACEBOOK ετοιμάζει αλλαγές!!!



Tο design του Facebook έχει μείνει ίδιο κι απαράλλακτο για αρκετό καιρό, , γι'αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει. Οι αλλαγές βέβαια αυτές, θα είναι περισσότερο λειτουργικές και λιγότερο σχεδιαστικές.

Η βασική αλλαγή έχει να κάνει με την κύλιση (scroll) της σελίδας. Ενώ μέχρι σήμερα το scroll down πιάνει ολόκληρη τη σελίδα, στο νέο design θα κινείται μόνο το news feed και οι δύο πλαϊνές μπάρες θα μένουν "καρφωμένες" στη θέση
τους. Έτσι, όσο κάτω κι αν σκρολάρει ο χρήστης, θα βλέπει πάντα τις συντομεύσεις για τα μηνύματά του, το προφίλ του κλπ. Αν και πρόκειται για μία αδιαμφισβήτητη ευκολία για το χρήστη, η αλλαγή αυτή φαίνεται να γίνεται προκειμένου να ανεβούν τα διαφημιστικά έσοδα του Facebook. Δεδομένου ότι οι διαφημίσεις εμφανίζονται στη δεξιά μπάρα, με το νέο καθεστώς θα μένουν ορατές για πολύ περισσότερο χρόνο, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερη προβολή για τους διαφημιζόμενους.Δεν είναι ακόμη σαφές πότε ακριβώς θα διατεθεί στο κοινό αυτή η αλλαγή, ενώ δε γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν και άλλες τροποποιήσεις.

πηγή: real.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...