Ειδήσεις σε... τίτλους: Συμβαίνει τώρα!!! Street Basket στο Ηράκλειο... κάντε και εσείς "Τάπα στη Βία"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ  3X3 street baskeball 

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ και υπο την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, διοργανώνουν το διήμερο 25 και 26 Ιουνίου στο Ηράκλειο (οδός Δικαιοσύνης) αθλητική εκδήλωση Μπάσκετ '3 on 3 street basketball' με βασικό μήνυμα 'Τάπα στη βία'.
Το τουρνουά θα γίνει το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου, στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης του Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου.
Για τια ανάγκες της εκδήλωσης Μπάσκετ "3 on 3 street basketball" με βασικό  μήνυμα "ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ" και ώρα 22.00 μέχρι Κυριακή 26/6 και ώρα 2η οδός Δικαιοσύνης, απο το ύψος της Περιφέρειας (Πρώην Νομαρχία) και μέχρι το κάθετο της οδού Έβανς, θα παραμείνει εκτός κυκλοφορίας απο Παρασκευή 24/6 2.00.
Ζητούμε την κατανόηση για τον αποκλεισμό της οδού Δικαιοσύνης  και καλούμε ολους τους 


δημότες να συμμετέχουν στην εκδήλωση.
πηγή: digitalcrete.gr

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ
Μία βόλτα από την κατάμεστη κεντρική πλατεία του ηρακλείου , την πλατεία λιονταριών , αρκεί για να πάρετε και εσείς μία γεύση από το Street Basketball. Παιδιά, νέοι, μεγαλύτεροι... νέοι , ακόμα και η ομάδα της Κύπρου που συμμετέχει στους παραολυμπιακούς αγώνες, ήταν εκεί!!!
Μία ευχάριστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. 

downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...