Το Skype υπόσχεται βιντεοκλήσεις από την τηλεόρασή σας!!!

Την ευκαιρία να κάνουν βιντεοκλήσεις μέσω της τηλεόρασής τους θα έχουν στο εξής οι χρήστες του Skype. Η Skype , που εξαγοράστηκε μόλις πριν από ένα μήνα από τη Microsoft για το ποσό των 8,5 δισ. δολαρίων, ξεκινά τη συνεργασία της με την Comcast, την  εταιρία κολοσσό της Αμερικάνικης καλωδιακής τηλεόρασης. 

Η νέα υπηρεσία, η οποία υπόσχεται "βιντεοκλήσεις υψηλής ευκρίνειας", θα είναι  διαθέσιμη μόνο στην Αμερική προς το παρόν και θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί από κατόχους τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας (HD) . Επίσης απαιτεί τη σύνδεση ενός ειδικού περιφερειακού και μιας συμβατής βιντεοκάμερας. Οι συνδρομητές θα μπορούν τέλος να ανταλλάσσουν τα γραπτά μηνύματά τους (chat) μέσω ενός τροποποιημένου τηλεχειριστηρίου.

άρθρο: downtime με πληροφορίες από newsit.gr


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...