Καλύτερες αναζητήσεις στη Google. Έξυπνα tricks

Εδώ σας έχουμε μερικά tricks που αν δε γνωρίζετε , καλό είναι να μάθετε...


1. Τι θα γίνει αν πατήσετε 200* (50/5 + 10);;; Υπάρχει περίπτωση να σας εμφανίσει το αποτέλεσμα;;; Ναι , υπάρχει , μιας και η google ενσωματώνει κομπιουτεράκι.


2. Για δοκιμάστε τώρα να πληκτρολογήσετε τη λέξη site: (και τα εισαγωγικά) και μετά το όνομα του site που θέλετε να βρείτε, π.χ. site:downtimeforyou.blogspot.com. Ε, ναι, καλά καταλάβατε , το πρώτο αποτέλεσμα που θα σας εμφανίσει θα είναι το site που ψάχνεται.


3. Γράψτε και εσείς το ποσό που θέλετε να μετατρέψετε στο νόμισμα που θέλετε. Εμείς δοκιμάσαμε γράφοντας 100 euros in dollars και δείτε τα αποτελέσματα παρακάτω.

4. βάλτε τις λέξεις μέσα σε εισαγωγικά αν θέλετε να περιορίσετε, να κάνετε πιο συγκεκριμένη την αναζήτησή σας . Π.χ. "φυσικά προϊόντα περιποίησης"


5. Βάλτε - πριν από τη λέξη που δε θέλετε να περιλαμβάνεται στα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, π.χ. αγορές -ρούχα


6. filetype:mp3 εμφανίζει μόνο αποτέλεσμα των αρχείων που επιλέξατε. Άλλοι τύποι αρχείων για να δοκιμάστε: doc (έγγραφα word), mp4, flv




έπεται συνέχεια... :)
άρθρο: downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...