Ειδήσεις σε τίτλους: Έφτασαν οι Κρητικοί αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στους 150 περίπου Κρητικούς αγανακτισμένους οι ομοϊδεάτες τους στην Αθήνα!!!
«Ανεβαίνουμε στην Αθήνα για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της Ελλάδας, των ονείρων μας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Η Κρήτη άλλωστε πάντα πρωτοστατεί σε όλους τους αγώνες και αυτό κάνει και τώρα. Όλοι μαζί
όπου και αν ανήκουμε πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να μην περάσουν αυτά τα μέρα. Ότι κάνουμε εμείς τώρα το κάνουμε γιατί το χρωστάμε στα παιδιά μας. Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι από όπου και αν είμαστε. Πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας πίσω», δηλώνουν οι 150 Χανιώτες αναχωρώντας από το νησί.
Παράλληλα καλούν και τους υπόλοιπους πολίτες να λάβουν και εκείνοι μέρος, με τον δικό τους τρόπο σε αυτό τον αγώνα, ενώ ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποιούν και άλλοι Αγανακτισμένοι από τις υπόλοιπες περιοχές της Κρήτης.
πηγή:gargalianoi.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...