Ε όχι...χωρίζει η Καμίλα;;;

Χωρίζει και η Καμίλα με τον πρίγκιπά της , μετά από 5 ολόκληρα χρόνια γάμου!!! Καλά , αυτοί δε "τα είχαν" ...15.000 χρόνια πριν να παντρευτούν, ακόμα και κατά τη διάρκεια του 1ου του γάμου με την (κατά πολύ ομορφότερη) Diana;;;; Τι έγινε βρε παιδιά ;;; Δεν είχαν λέτε αρκετό χρόνο να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο; Ασυμφωνία χαρακτήρων;;; Σύμφωνα με αγγλικό περιοδικό, η αλήθεια βρίσκεται αλλού... Η Καμίλα δε μπόρεσε να αντέξει τις υποχρεώσεις που προέκυψαν λόγω της θέσης ως σύζυγος του Καρόλου!!! Επίσης , ο Κάρολος ήταν ανένδοτος και ... αδιάλλακτος όσο αφορά την επιθυμία της να ζήσει στην εξοχή!!! 
Τελικά , οι κοινοί θνητοί που δε χωρίζουν, οκ-οκ δεν είναι και πολλοί πια, μάλλον δεν έχουν ... πολλές υποχρεώσεις, γι'αυτό μένουν μαζί!!! :-P 
άρθρο:downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...