Πιο φοβητσιάρηδες οι αριστερόχειρες!!!

Οι αριστερόχειρες επηρεάζονται πολύ περισσότερο σε σχέση με τους δεξιόχειρες από καταστάσεις που προκαλούν φόβο, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές έκαναν πειράματα με εθελοντές που κλήθηκαν να παρακολουθήσουν ένα 8λεπτο απόσπασμα από τη γνωστή εκφοβιστική κινηματογραφική ταινία «Η σιωπή των αμνών», με πρωταγωνιστή τον Άντονι Χόπκινς στο ρόλο του κατ? εξακολούθηση δολοφόνου Χάνιμπαλ Λέκτορ. Η έρευνα έδειξε ότι οι αριστερόχειρες υπέφεραν πιο πολύ και εμφάνισαν περισσότερα συμπτώματα
μετατραυματικού στρες μετά την παρακολούθηση του βιντεοκλίπ. Όταν κλήθηκαν να ανακαλέσουν διάφορες σκηνές στη μνήμη τους, οι αριστερόχειρες είχαν σαφώς περισσότερες δυσκολίες σε σχέση με τους δεξιόχειρες και η αφήγησή τους ήταν πιο αποσπασματική και με περισσότερο άγχος.

πηγή: patrisnews.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...