Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών με μότο: "Δεν είσαι μόνος", "Ενημερώστε τα παιδιά"


Στο Ηράκλειο Κρήτης
Το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις και στο Ηράκλειο με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας όπου μέλη και προσωπικό πραγματοποίησαν ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της πόλης με διανομή ενημερωτικού υλικού με το σύνθημα «Δεν είσαι μόνος …». 
Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας η Ομάδα Εθελοντών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, μέλη και προσωπικό βρίσκονταν στο ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία.

Στις 20:00 έγινε το κλείσιμο της ημέρας μ’ ένα θεατρικό δρώμενο από τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας.
Αύριο Κυριακή 26/06, όλη μέρα στο Μόλο του Λιμανιού θα γίνεται ενημέρωση με παράλληλη δημιουργία graffiti από τα μέλη του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης, ενώ το κλείσιμο της βραδιάς θα γίνει στις 20:00 στην προβλήτα του Λιμεναρχείου με μουσικοχορευτική εκδήλωση από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Δώστε την αλήθεια στα παιδιά για τα ναρκωτικά. Είναι υποχρέωσή μας!!!

άρθρο downtime με πληροφορίες από cretalive.gr , ΚΕΘΕΑ

Από downtime: οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση γίνεται , σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν γίνεται , μας ενδιαφέρει και θα την κοινοποιήσουμε με χαρά!!! Στείλτε τη σε μας!!!

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...