Άλλοι περνάνε... κρίση, άλλοι έχουν ... κατάθλιψη!!!

"...Ένας μεγάλος αριθμός Ευρωπαίων καταφεύγει στα αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Σύμφωνα με μια νέα γερμανοβρετανική έρευνα, ένας στους 10 μεσήλικες και ένας στους 13 ενήλικες πήρε αντικαταθλιπτικά τους τελευταίους 12 μήνες. Στην Ελλάδα πάντως η λήψη τέτοιων φαρμάκων γίνεται στο μικρότερο δυνατό βαθμό σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
Οι ερευνητές του Ινστιτούτου ΙΖΑ της Βόννης και του πανεπιστημίου του Γουόργουικ, μελέτησαν ένα τυχαία επιλεγμένο δείγμα περίπου 30.000 Ευρωπαίων σε 27 χώρες. Αναλογικά, τα περισσότερα αντικαταθλιπτικά καταναλώνονται στην Πορτογαλία, ενώ πάνω από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο βρίσκονται η Γαλλία και η Βρετανία.
Στον αντίποδα, στην Ελλάδα δεν έχει πάρει ποτέ αντικαταθλιπτικό το 97% του πληθυσμού (το
μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη), κατά καιρούς παίρνει το 1%, ενώ τακτικά για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός μόλις το 1%..."

Το διαβάσαμε στην εφημερίδα Ναυτεμπορική και αναρωτηθήκαμε ... τι είναι αυτό που μας κάνει τόσο... δυνατούς και αισιόδοξους;;; Όπως και νά'χει πάντως, μας χαροποίησε το άρθρο και το μοιραζόμαστε μαζί σας
Αφιερωμένο στον πιο... "ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ" λαό της Ευρώπης!!!
downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...