Τα ΦΑΟΥΛ στον έρωτα. Τι δε θα συγχωρούσες ΕΣΥ σε μία σχέση;;;

Σχέσεις, σχέσεις, σχέσεις... Μία αιώνια μάχη θα έλεγαν κάποιοι, μία ταλαιπωρία θα έλεγαν κάποιοι άλλοι και οι πιο ... "αγαπησιάριδες" θα διαφωνούσαν μαζί τους και θα τόνιζαν τα θετικά της. Η αλήθεια είναι ότι η ανάγκη μας για συνύπαρξη με κάποιον-α άλλο-η είναι έντονη , γι'αυτό και διαρκώς δημιουργούμε σχέσεις με το άλλο φύλο... σχέσεις που κάποιοι στιγμή όμως τελειώνουν. 

Γιατί όμως τελειώνουν οι σχέσεις;;; Γιατί υπάρχουν πράγματα που τελικά μας χωρίζουν;;;
Οι ειδικοί λένε ότι η διαδικασία της συγχώρεσης περιλαμβάνει το να μπούμε στην θέση του άλλου και να τον καταλάβουμε και αυτό το ονομάζουν  ενσυναίσθηση
Τονίζουν όμως επίσης ότι υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ του να κατανοείς και να συγχωρείς κάποιον, και του να θέλεις να μείνεις μαζί του.

Σε συζητήσεις όλοι θα έχετε ακούσει για τους-τις πρώην που έγιναν... πρώην , γιατί κάποιο από τα λάθη τους δε μπορέσαμε να το συγχωρήσουμε. Όλοι έχουμε ακούσει την έκφραση "Ξεπέρασε τα όρια", "αυτή τη φορά το παράκανε" ... Φράσεις που φανερώνουν ότι "ο κακός-η συγχωρέθηκε" ήδη κάποιες φορές , αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει η διάθεση για περαιτέρω κατανόηση και τότε το τέλος... έχει έρθει!!!

To DownTime κάνει τη δική του έρευνα και θέλει τη γνώμη σας. Ποια θεωρείται λοιπόν ΕΣΕΙΣ φάουλ στον έρωτα; Τι δε μπορούσατε να ανεχτείτε σε σε καμία περίπτωση;;; Απιστία, ζήλια... ή κάτι άλλο;;;;
Ψηφίστε!!!

άρθρο:downtime
ιδέα από in2life.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...