Ειδήσεις σε τίτλους: Το Μεσοπρόθεσμο χωρίς ... ειδήσεις!!!

Συνεχίζεται η απεργία της ΕΤΙΤΑ μέχρι και αύριο στις 6:00 π.μ. Η απεργία των τεχνικών που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας συνέπεσε με τη συζήτηση στη Βουλή για το μεσοπρόθεσμο. Τα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και η αφαίμαξη του εισοδήματος του κάθε Έλληνα,  που "τολμά" να εργάζεται για να επιβιώσει συνεχίζεται και όπως δείχνουν τα μέτρα, θα συνεχιστεί μέχρι και το 2015. Νέοι φόροι, μειώσεις αφορολόγητων για τα ακίνητα, αύξηση ποσού αποδείξεων , τελών κυκλοφορίας, μειώσεις μισθών , άδειες άνευ αποδοχών και πάρα πολλά δυσοίωνα νέα κατέθεσε η κυβέρνηση εχθές στη Βουλή και είναι βέβαιο ότι , λόγω της απεργίας, μεγάλο μέρος του πληθυσμού δε τα γνωρίζει , μια και παρά την αύξηση της επιλογής ενημέρωσης μέσω του ίντερνετ , πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν ακόμα τις "παραδοσιακές ειδήσεις" και την τηλεόραση. Οφείλουμε όμως να ενημερωνόμαστε!!! Ακολουθήστε τους συνδέσμους για να δείτε σχετικά άρθρα:

Απόσπασμα από alfavita.gr:

"...Μετά το υπουργικό Συμβούλιο το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα κατατέθηκε στη Βουλή.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, τα περισσότερα από τα μέτρα που σχεδιάζεται να εφαρμοστούν άμεσα «κλείδωσαν»: Στόχος είναι να εξοικονομεί το Κράτος σχεδόν 1 δις. ευρώ τον μήνα, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 200.000 ευρώ αντικειμενικής αξίας (από 400.000), θα διαμορφωθεί το ύψος του αφορολογήτου ορίου πάνω από το οποίο θα επιβάλλεται Φόρος Ακίνητης Περιουσίας. Το νέο «χαράτσι» στα ακίνητα θα κληθούν να το πληρώσουν περισσότεροι από 600.000 ιδιοκτήτες ακινήτων. Θα απαιτούνται όμως στο εξής τριπλάσιες αποδείξεις για την κατοχύρωσή του αφορολόγητου, δηλαδή 30% αντί 10% στα εισοδήματα 6.000-12.000 ευρώ το χρόνο..." ... συνεχίζεται εδώ

Σχετικά άρθρα και στους παρακάτω συνδέσμους:
http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=13&artid=97164
http://www.capital.gr/News.asp?id=1215173

άρθρο: downtime
πηγή: alfavita.gr, isotimia.gr, capital.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...