13 φτηνές ιδέες για ταξίδι του μέλιτος και... όχι μόνο :-)

Μια και διανύουμε την εποχή που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι και ίσως και εσύ που με διαβάζεις τώρα να είσαι ένας από αυτούς που αποφάσισαν να "παίξουν κρεμάλα" με την/τον καλή-ό τους, εγώ οφείλω να σε προετοιμάσω... Όχι, για τις παντόφλες που μπορεί να προσγειωθούν στο κεφάλι σου σε ανύποπτη στιγμή, γιατί "είχατε μία μικρή διαφωνία", άλλα για τα έξοδα που σε περιμένουν... Όχι, όχι, δε θα σε αποτρέψω να πάρεις το κορίτσι, "ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...", όπως έλεγε και γνωστό άσμα, αλλά αν δε σου περισσεύουν;;;;; Κι αν η καλή-ός σου, θέλει ντε και καλά γαμήλιο ταξίδι;;;
Δες πως μπορείς να κάνεις οικονομία και να της-του κάνεις το χατήρι...

1. Πηγαίνετε κάπου κοντά στο σπίτι σας. Βρείτε ένα ωραίο θέρετρο, μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σας και κλείστε εκεί ένα ΚΑΛΟ, με ιδιαίτερο ύφος και ατμόσφαιρα, αλλά οικονομικό ξενοδοχείο!!! Έτσι θα γλιτώσετε τα αεροπορικά / ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αλλά και τις... βενζίνες!!! Αν πάλι θέλετε οπωσδήποτε να επισκεφτείτε ένα νησί, ή ένα μέρος στο εξωτερικό, τότε συγκρίνετε τιμές και επιλέξτε ανάμεσα στα πιο οικονομικά. 

2. Μία άλλη λύση είναι να ταξιδέψετε την "χαμηλή περίοδο". Εάν κλείσετε το γαμήλιο ταξίδι σας τότε, θα σας κοστίσει πολύ λιγότερα χρήματα!!!

3. Αναζητήστε τις προσφορές. Αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία , ταξιδιωτικοί πράκτορες , κατά καιρούς δημιουργούν προσφορές για τους πελάτες τους. Ψάξτε λίγο, δε θα χάσετε, ή αλλιώς ρωτήστε κάποιον που να ξέρει :-)

4. Μία άλλη λύση είναι να κλείσετε το ταξίδι σας την "τελευταία στιγμή" . Σιγουρα δεν είναι η πιο ασφαλής λύση, μια και μπορεί να βρεθείτε , να κάνετε πλάτσα - πλούτσα με τον/την αγαπημένο/η σας στη... μπανιέρα σας, αλλά πολλές φορές οι προσφορές εμφανίζονται την... τελευταία στιγμή!!!

5. Εκμεταλλευτείτε, όπως και σε όλα τα ταξίδια σας, τις εκπτωτικές κάρτες που μπορεί να διαθέτετε ... Ακόμα καλύτερα , αν κάποιος από τους αγαπημένους γονείς , έχει κερδίσει κάποιο ταξίδι , ή κάποιου είδους ταξιδιωτικές προσφορές, ικετεύεστε, πέστε στα πόδια τους , προκειμένου να σας χαρίσουν λίγες... ρομαντικές στιγμές.... Χι , χι , ένα μικρό δωράκι για τα παιδάκια τους :-Ο

6. Επίσης, πάρα πολλά ξενοδοχεία πια, προσφέρουν All inclusive διαμονή, δηλαδή πλήρη γεύματα. Είναι μία λύση...

7. Αν πάλι προτιμάτε να στηρίξετε τους επαγγελματίες του μέρους που θα πάτε, π.χ. πίνοντας το ποτό σε ένα bar του νησιού , τότε , μπορείτε για να εξοικονομήσετε χρήματα , να βρείτε ένα ξενοδοχείο που θα προσφέρει τουλάχιστον πρωινό και ίσως ένα ακόμα γεύμα!!!

8. Αααααα, κρουαζιέρα θα σε πάω!!! Αααααα , γιατί σε νοιάζομαι και σ'αγαπάω!!! Πολλές κρουαζιέρες παρουσιάζουν ιδιαίτερα ... γοητευτικές τιμές!!! Για να τις έχουμε στα υπόψη μας...

9.Ξέχασα να σας πω, αν έχετε όλα τα κουζινικά σας τακτοποιημένα και όλη την προίκα σας αγορασμένη, μήπως να κάνετε λίστα γάμου το ταξίδι του μέλιτος;;;;

10.  Έχω και άλλες ιδέες ... πιο εναλλακτικές, π.χ. camping!!! Πως σας φαίνεται;;;; Μπα;;;; Γιατί; Δεν είναι και τόσο κακή ιδέα... τουλάχιστον είναι πολύ οικονομική και επίσης μπορείτε δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα, να ζήσετε μαγικές στιγμές!

11. Συνεχίζοντας... εναλλακτικά, επικοινωνήστε με φίλους σας στο εξωτερικό και κάντε... "ανταλλαγή σπιτιών"!!! Ας έρθουν να μείνουν αυτοί σε σας για ένα διάστημα και εσείς να μείνετε στο σπίτι τους!!!! Μμμ... why not??? Έξοδα ξενοδοχείων γιοκ!!!

12. Βρείτε φίλους σας και ενοικιάστε όλοι μαζί μία κατοικία σε ενα παραθαλάσσιο μέρος , σε ένα βουνό, ή όπου αλλού θέλετε .. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας και τρόφιμα για να μαγειρεύετε... Ξέρω, ξέρω, τι γαμήλιο ταξίδι είναι αυτό θα μου πείτε, αλλά αν και οι φίλοι σας είναι φρεσκοπαντρεμένοι... θα έχει πλάκα!!!

13. Τέλος, πηγαίνετε στο εξοχικό σας , διακοσμήστε το ώστε να θυμίζει ρομαντικό-ερωτικό καταφύγιο και μείνετε μέσα κλειδαμπαρωμένοι για όσο θέλετε!!! Πολύ οικονομική λύση, ειδικά για ζευγάρια που επιθυμούν σύντομα να κάνουν απογόνους!!! :-Ο A, μη ξεχάσετε να πάρετε και λίγο φαγάκι!!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!
Down Time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...